Japanse gezichtsmassage,ook wel Kobido genoemd,is een unieke en ontspannende massage. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt met speciale technieken onder handen genomen.Een Kobido massage is een combinatie van een hoofd-, nek- en gezichtsmassage.

Een Kobido massage begint met een ontspannende hals- en nekmassage.De spieren worden dan los gemasseerd en de bloedcirculatie gestimuleerd.Daarna volgt een energetisch gezichtsmassage met acupunctuurpunten gevolgd door een lymfedrainage massage.Als laatste is het hoofd aan de beurt. Op de hoofdhuid (waar het soms behoorlijk vast kan zitten) wordt er met speciale technieken gemasseerd.

* Omdat elk gedeelte van het gezicht, nek en hoofd wordt gemasseerd is Kobido een aanrader bij o.a. nekpijn en hoofdpijnklachten!*

Praktische zaken voor en tijdens de massage:

Tijdens de massage lig je op je rug

Op de hals en nek wordt er gemasseerd met olie. Op het gezicht  wordt er gemasseerd met een zachte, vochtinbrengende gezichtscreme.

Doe je (lange) oorbellen en ketting af.

Gebruik je poeder of foundation op je gezicht, graag dit te verwijderen voor de massage . Is dat lastig ,dan kan ik je gezicht ook reinigen.

Op het hoofd gebruik ik geen olie, maar de kans is groot dat je haar in de war komt te zitten.

Na afloop van de massage drink je een glas water of een kopje thee.Ook is het verstandig om thuis veel water te drinken.

Leuke actie!

Een Kobido massage is als extra massage bij te boeken ( 30 minuten ) bij een voetreflexmassage, verwenarrangement of een Happy Feet behandeling.

Extra kosten € 17,50 

 

Wil je een afspraak maken of zijn er vragen? Neem dan contact met mij op !

Bel of stuur een Whats-App naar: 06 422 605 20 of stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot ziens in mijn praktijk!

Marjan Wolvers

 

Binnenkort volgt er meer informatie over Kobido-

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.