Japanse gezichtsmassage,ook wel Kobido genoemd,is een unieke en ontspannende massage. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt met speciale technieken onder handen genomen.Een Kobido massage is een combinatie van een hoofd-, nek- en gezichtsmassage.

Een van de moeilijkste dingen aan een burn-out is de altijd aanwezige stress. Bij een burn-out is het heel lastig om je te ontspannen, terwijl dat nu juist een manier is om je beter te voelen. Marjan In Touch biedt een goede en fijne mogelijkheid om toch te ontspannen met voetreflextherapie en eventueel met aanvullingen van oa aromatherapie , magnesiumolie en supplementen.

Dorn-therapie:

Aanrader!! Mijn onderrug zit al weken vast, al van alles ondernomen Niet helpt afdoende.Marjan heeft mij volgens Dorn behandeld (ja met die lekkere Breus als afsluiter). De verbetering is enorm! Niet weg maar zo soepel ben ik in weken niet geweest. 

Heb je last van je rug, heup, bekken, nek of voeten? Veel van dit soort klachten worden veroorzaakt door een beenlengteverschil, scheefstand van het bekken/heupgewricht of scheefstaande wervels. Er is nu een zachte en subtiele methode om dit te corrigeren. 

Laat je voeten eens heerlijk verwennen met de combinatie voetverzorging met aansluitend een ontspannende voetreflexmassage .Het Happy Feet arrangement maken niet alleen je voeten happy maar ook je lijf.

Subcategorieƫn