Wist je dat je in mijn praktijk ook terecht kunt voor het testen van allergieën? 

Met behulp van kinesiologie ( spiertesten) en testdozen ( met allergenen) ga ik op zoek naar een allergie.

Bij het vinden van een allergie, masseer ik bepaalde punten op het lichaam die hiermee te maken hebben.Bij sommige mensen zijn de klachten zoals o.a. bijholteontsteking of oorpijn gelijk minder. Maar dat is bij iedere persoon verschillend. Het ligt ook aan andere factoren of er (vervolg) behandelingen nodig zijn.
Kinesiologie (spiertesten) is een hele fijne manier om een allergie op te sporen.Het testen kan zowel zittend als liggend plaatsvinden.Het spiertesten gebeurt via een speciale manier van het vasthouden ( en jouw tegendruk ) van je armen.

Een allergietest duurt de eerste keer 90 minuten ( incl 15 min.intake) Kosten : € 65,00. De vervolgafspraken (indien nodig) duren 60 minuten.( kosten: € 51,50)

Een klant vertelt haar ervaring over het testen: 'Dit is echt een hele bijzondere ervaring... en het werkt! Na twee weken rond te hebben gelopen met oorpijn en last van mijn bijholte zijn de klachten na een behandeling echt afgenomen. Super.'

Meer informatie over kinesiologie is te vinden op deze site op: http://marjanintouch.nl/kinesiologie

Zijn er vragen? Bel naar 06- 422 605 20 of  stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Marjan Wolves